Vi arbejder bla. sammen med

Helsingør-flisecenter

Helsingør Flisecenter

Helsingør Flisecenter med adgang til de nyeste design, trends og bedste kvalitet.

Hos Helsingør Flisecenter har vi et stort sortiment af alle typer fliser til ethvert formål; Bad, Entré, Køkken, Brygges osv.

Helsingør Flisecenter arbejder sammen dem de største Italienske og Spanske fabrikker, hvilket giver os adgang til de nyeste design, trends og bedste kvalitet.

I vores 600 m2 store udstilling har vi vist mange forskellige miljøer både til alle hjemmets rum.

Grohe

Grohe

Ved at kombinere overlegen teknologi med et valg af flot design kan GROHE give dig alle de elementer du behøver for at forbedre dit badeværelse.

Kvalitet har højeste prioritet hos GROHE . I det berømte GROHE Laboratorium, oprettet specielt til GROHE Bestmatch ™ , tager erfarne GROHE teknikere et nøje og præcist kig:
Er kombinationen teknisk muligt ? Plasker vandet , når du vasker dine hænder ? Samtidig er alle designs blevet evalueret af vores in-house GROHE design team , ledet af Paul Flowers .

Vola

Vola

Allerede i 1969 blev VOLA-designet hædret for første gang, nemlig ved tildeling af ID-Prisen for fremragende design.

VOLA produceres af VOLA A/S, tidligere I. P. Lund, en veletableret dansk virksomhed grundlagt i 1873, ejet og drevet af Overgaard familien.

Med udgangspunkt i vores skandinaviske designtradition vil vi investere i produktudvikling for at fastholde vores status som førende inden for vores felt.

Weishaupt

Weishaupt

Uanset om man vælger en ny kondenserende kedel til olie eller gas, et solvarmeanlæg, en varmepumpe eller en ny brænder, kan Weishaupt næsten altid tilbyde en passende og driftsikker løsning.

Vi lægger ikke kun vægt på, at produkterne er af høj kvalitet, men også på at videregive nyttig information, at yde seriøs rådgivning og en kompetent og hurtig service.

Frydenlund VVS er blandt de VVS-installatører, som Weishaupt arbejder sammen med, fordi vi yder høj